Vi strävar att erbjuda den Svenska marknaden en branschledande

och kostnadseffektiv outsourcing försäljningslösning.

 • Telemarketing och
  Försäljning

  Vi kommer att använda vår välutbildade säljkår, med målet att maximera er intäktsökning, med en högkvalitativ leverans i fokus tar vi kontroll över hela försäljningsprocessen, allt för att stödja din verksamhet.

  Vill du veta mer?
 • Nya kunder och
  Retention

  När vi arbetar för dig, kommer vårt mål vara att fullt ut tillgodose era kunders behov och att ge en högkvalitativ kundupplevelse med målsättningen att skapa en, för ditt företag, lojal kund.

  Vill du veta mer?
 • Kundtjänst


  Vi har förfinat de mest dynamiska kundvårdsprinciperna och utvecklat ett enastående kundtjänstteam, allt för att säkerställa en effektiv och tydlig kommunikation mellan ditt företag och dina kunder.

  Vill du veta mer?
 • Teknisk
  Support

  Vi har möjlighet att leverera teknisk support och en lösning för alla typer av kundtjänst, något som är nödvändigt för att maximera din kundlojalitet. Vårt team kommer ta era klienters kundupplevelse till en ny nivå.

  Vill du veta mer?
 • Webchat
  Support

  Vi har infrastruktur på plats för att möjliggöra en instant message supportkanal mellan företaget och kunden. Ett friktionsfritt och effektivt gränssnitt för att hantera kundernas frågor.

  Vill du veta mer?
 • Kredithantering

  När ni använder våra kredithanteringstjänster, kommer vi att sträva efter att ta fram den strategi som passar dina behov bäst och på ett unikt och effektivt vis skyddar dina mest värdefulla intäktsströmmar.

  Vill du veta mer?

Omdömmen


Det är sällan man möter sådan professionalism inom contact center-branschen som vi upplevt under vårt samarbete med Atentel. Vi är mycket nöjda med kvalitet och uppföljning under vårt samarbete. Det är ett företag med stark entreprenörsanda och anpassningsförmåga som gör att de alltid är flexibla till att hitta nya lösningar
Alexander Falk
Marknadschef på Telinet Energi AB

Atentel har sedan vi startade vårt sammarbete visat att kompetens och engagemang är det viktigaste byggstenarna för att lyckas med försäljning både i det korta och långa perspektivet. Atentel har ett stort fokus på kvalité vilket i genomsyrar hela organisationen.
Att jobba med Atentel är både roligt och utvecklande.
Kenny Leinonen
Sales Manager Direct Sales på Canal Digital Sverige AB

Atentel har snabbt visat en positiv utveckling och vilja till en ömsesidig win-win. Proaktivitet i kombination med ökad produktionsvolym och låg ånger ger mig som uppdragsgivare en god lönsamhet i medlemsrekryteringen för våra bokklubbar. Atentel är lyhörda i vår dialog vilket ger dem ett gott betyg för vårt samarbete, något vi verkligen uppskattar!
Tony Mårshans
TM Specialist & Partneransvarig på Bonnier Bokklubbar