Om
Atentel

Vi älskar det vi gör!

Om oss

Atentel är ett modernt, innovativt kontaktcenter som fokuserar på att ge den svenska marknaden kostnadseffektiva försäljningslösningar av exceptionell kvalitet. Det är ett svenskt företag, med huvudkontor i Spanien, som drivs av svenskar för den svenska marknaden. Atentel grundades på ett ideal att förbättra all ineffektivitet i den svenska telefonförsäljningsbranschen.

Våra erbjudanden byggdes runt vår djupa förståelse för försäljning och kundkontakter . Vi är stolta över att leverera bäst i klassen telemarketing och försäljning , kundförvärv och retention, kundvård , teknisk support och kredithanteringstjänster. Vi har arbetat hårt för att bygga en stabil grund för vårt företag och att tro på lång sikt för både våra kunder och anställda.

Trots sin unga ålder har Atentel lyckats sätta ihop ett team med en samlad branscherfarenhet på 50 år inom försäljning, ledarskap och coaching på den svenska marknaden, en erfarenhet i perfekt balans mellan in-house och out-sourcade säljmiljöer.

Vår unika företagskultur byggdes för att säkerställa att vi attraherar rätt personer med högsta tänkbara talang och erfarenhet av försäljning, kundhantering och outsourcing. Vårt teams kärnvärden har sina rötter i vår höga integritet och etik och våra agenter är noggrant utbildade för att nå sin spetskompetens. Vi har byggt ett företag som vi är stolta över. Vi har byggt ett företag som våra medarbetare är stolta över. Och vi fortsätter att bygga och obevekligt förfina vår affärsmodell för att leverera en helt optimerad kvalitetslösning för våra kunder.

Vår öppna organisation låter alla medarbetare använda sin kreativitet, att vara självständiga tänkare och att vara fantasifulla för att möta behoven hos våra kunder med nya idéer. Genom större eget ansvar så växer vår personal sig starkare och uppmuntrar en hunger efter överlägsna resultat. Med vår passion och solida vision så känner vi oss helt trygga i att säga att våra kunder har hittat en pålitlig affärspartner hos oss.