Hör
av dig

För ett långvarigt samarbete

Våra fördelar

  •  Atentel är ett modernt och innovativt kontaktcenter som fokuserar på att erbjuda den svenska marknaden de bästa och mest kostnadseffektiva försäljningslösningarna som finns.
  • Kvalitet. Alla vi på Atentel bryr oss mycket om kvaliteten på det vi levererar, vi briner för att förbättra oss och lista ut nya sätt att förbättras på.
  • Ett verkligt partnerskap. Då vi är ett ungt och fräscht företag med ett affärsmässigt och engagerat team, kommer du ha möjlighet att forma och påverka vår verksamhet kring ditt företags behov. Vi blir en sann förlängning av din verksamhet.
  • Högt motiverad personal. Vårt unika geografiska läge ger glada och motiverade agenter.
  • Öppna dörrar. Vi vill vara så nära våra kunder som möjligt. Våra dörrar är alltid öppna för våra samarbetspartners, med direkt tillgång till inspelade samtal, regelbunden rapportering och lägesrapport, resor till vårt kontor och uppföljningsmöten i Stockholm. 

Vi vill gärna att du hör av dig…

Om du vill veta mer om oss, tveka inte att höra av dig. Vi hjälper dig mer än gärna med de frågor du har. Du kan använda kontaktformuläret nedan och vi kommer att kontakta dig, alternativt kan du alltid ringa eller e-posta oss.